17.3.13

Maastikumäng

Ongi käes kaua, kaua oodatud vaheaeg. Enne vaheajale minekut toimus koolis maastikumäng. Lapsed läbisid jalutades, mängides, nuputades 3,85 km. Uskumatu, aga virisejaid oli suhteliselt vähe :) Mõni togimine, halvasti ütlemine, mossitamine muidugi käivad asja juurde, aga üldkokkuvõttes olime väga tublid ja siis lõpuks lumehanges tee ja saia söömine - vot, see oli lahe. Siit ka mõned pildid - mõnusat vaatamist ning vahvat vaheaega kõikidele lastele! Puhkame ja unustame!
õp. Merike




Ootame maastikumängu algust.



Puslet lahendades saime uue vihje, kuhu edasi liikuda.

Maad võib puududtada vaid 30 jalga :)





Marleen loeb ette järgmise vihje.

Abivalmid noormehed.

Nii vahva on end lumiseks teha :)

Lendava taldriku visked.






Erkko Villem on lugeja rollis.

Vaadake pardid :)


Uss ei tohi katkeda.









10.3.13

Eelmisel teisipäeval ehk -05.03.2013

Teisipäev oli rahvatantsijatele oluline päev. Neil käis külas tantsutreener Anne Paluoja. Tema on Raplamaa tantsu-ja laulupeo lasterühmade juht. Vaatas , mida on õpitud ja korrastas tantse natukene ümber. Lapsed olid väga, väga tublid ja said ilusasti kõigega hakkama. Lõpuks oldi väsinud, aga samas oli hea tunne, et ollakse õigel teel.
Alustame trenniga.

Tere!

Meie veski










1.3.13

II trimester ongi läbi!!!

Juhuuu, tunnistused käes ja kindlasti paljudel on silmad säramas ja hing rõõmustamas. Täna oli koolis aktus, mida õnnestus teadustada meie klassi kahel neiul - Marleenil ja Riinul. Peale aktust said nad direktorilt isiklikult kiita väga hea diktsiooni eest.

Aktusel loeti ette direktori käskkiri ja iga laps, kes kuulis oma nime tõusis püsti ja temale plaksutati. Küll oli uhke tunne nii mõnelgi tüdrukul ja poisil.

Siit ka paar pilti aktusest.
Ootame aktuse algust.


Esimeste klasside koor koos mudilaskoor.


Meie klassi tublimad :)

Marleen ja Riinu




Riinu ja Marleen