17.11.12

Möödas taas üks töine nädal

Tere!

Kuigi õues on pime ja porine on meie klassis elu nagu mesilaspesas. Vaikust ja rahu ning uinuvat olekut pole kusagilt märgata.

Oleme lastega selgeks saanud kõik trükitähed ja juba pusime väiketähtede kallal. Hetkel on veel mõni tekst õpikus mõlemas kirjas, aga kohe, kohe on aeg, kus me trükitähti enam ei kohta. Lastele tegin nn. spikri-järjehoidja, kus on kõrvuti trükitäht ja väiketäht. see aitab neid, kellel see üleminek väga vaevaliselt tuleb. Enamus lapsi oskab seda spikrit kasutda, aga mõnel on vaja veel abi. Lugemine üldpildis on väga hea ja kes teab,e t peab rohkem pingutama, sellele seda ka igapäevaselt räägin. Küllap jõuluks loeme kõik väga edukalt.

Matemaatikas arvutame juba 7 piires. Enamus lapsi kasutab abiks oma kümmet sõrme, aga praegu ma seda ka veel luban, kuid varsti, varsti peab kõik juba peast tulema.

Jõuludeni ei ole enam palju aega jäänud. Varsti hakkavad ühed punaste mütsidega mehikesed piilumas käima, proovime ka meie enda tunde natukene vaiksemaks saada, et mehikesed ära ei ehmuks.

Tervitame kõik ka Margaritat, et ta ruttu, ruttu terveks saaks, sest me ootame väga teda meie juurde tagasi.

Järgmisel reedel saavad lapsed taas ühe kokkuvõtete lehe, kus on kirjutatud kõikide ainete kohta, kuidas keegi kusagil edasi on jõudnud ning esmaspäevast hakkavad meie päevikuid kaunistama hinded. :)

Jõudu meile kõigile selleks kadrinädalaks!

õp. Merike

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar