6.10.12

Nõva RMK

Hommikul tõustes vaatasin aknast välja ja kuidagi kahtlus puges hinge, et kas tõesti hakkab sadama. Minnes autosse pakkisin kaasa kõigile kilepüksid, kummikud ja igaks juhuks ka kuivad riided. Olles autoga teel Nõva poole, hakkas päike paistma ja pilved vaikselt hajusid taevas ning kui kohale jõudsime, siis tundus küll jahe, aga oli kuiv ja see oli  peamine.
Esmalt avastasin, et minu isiklik laps oli jätnud jope koju ja Margarita isa pakkus talle vähemalt kindaid kätte, aga teades-tundes oma last, ta nendest keeldus. :) Õnneks oli metsas soe ja lapsed said seal palju joosta. seega külm ei hakanud.
Lapsed nautisid lõunat kohalikus liivahunnikus ja küll seal oli tore. Kui kõik kohale olid jõudnud liikusime Nõva RMK infomajja ja kuulasime onu Maigot, kes rääkis nii põnevalt, et teda oleks nõus kuulama kaua-kaua. Seejärel paluti mul jagada kohale jõudnud pered kolme gruppi. Ausalt hakkasin lihtsalt järjest paberilt nimesid kirjutama igale lehel kordamööda. Grupid valmis, siis asusime teele. Meil oli kolm grupijuhti, kes kõik rääkisid väga põnevalt (mina liikusid ühes grupis, aga hiljem piknikul kuulasin ka teiste arvamusi).
Nii palju mustikaid pole mina isiklikult ammu söönud, kui täna ja ka pohlad maitsesid hästi nii emmedele-issidele kui ka lastele. Me liikusime kaardi järgi ja täitsime erinevaid ülesandeid. Lõpuks jõudsime metsaema juurde, kus lapsi ootas üks pakike, kust seest leidsime midagi, mis tegi suu magusaks.
Kui matkarada läbitud jõudsime randa ja seal olid ees juba kaks gruppi, kes olid piknikuga alustanud. Emmed-issid said omavahel suhelda ja tutvuda ning lõpuks liitus selle seltskonnaga ka meie grupp.
Aitäh kõigile, kes meie piknikulaua katsid ja midagi kaasa tõid.
Mina lootsin, et koduteel kõik lapsed magavad autos, aga pean tunnistama, et Riinu küll magama ei jäänud.

Minu arvates läks tänane päev suurepäraselt korda ja see andis idee korraldada vanematega koos ühiseid üritusi veel. Kus  ja millal, seda hetkel kindlasti öelda veel ei oska. Aga kõik pakkumised on teretulnud.

PS! Loodame, et Kevin ei jää haigeks ja Artur Rihhard paraneb.

Pildid lisan ka lähipäevil.

õp. Merike

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar