10.12.12

Tänane esmaspäev.

Tere taas!

Tänane esmaspäev oli lastele hoopis teistsugune, kui klassikaline esmaspäev.
Esimese tunni veetsime aulas, kus me esimest korda tutvusime oma jõulupeo kavaga. See oli kohati raske, sest ega ei viitsi ju kuulata, mida teised räägivad. Homme teeme juba teistkorda ning kolmapäeval kolmanda proovi. Meie peol on vajalikud lastele vihmavarjud (väikesed).
Teise tunni veetsime koolimajast väljas, täpsemalt külastasime "Männi" lasteaeda. seal saime kuulata barokk-kontserti. (Piletiraha võtsin klassirahast). Lapsed olid tublid ja kuulasid ning tegid kaasa. Peale kohustuslikku kava said need lapsed, kes selle lasteaia vilistlased külastada ka endisi õpetajaid ja rühmaruume. Mõni laps oleks nõus jääma lasteaeda kauemaks, peaasi,e t laulma ei pea kooli minema. Kuri õpetaja Merike suunas kõik lapsed ikka riietuma ja lõpuks olid kõik lapsed õnnelikult koolimajas tagasi. Muusikatunnis korrati veel laule, mida on tarvis esinedes jõuluepol.
Kolmas ja neljas tund olid klassikalised nagu ikka.

Homme tööõpetuses meisterdame kodustele kuuskedele uued ilusad ehted, selleks kasutame savi ja pitsi ning kasuks tuleb ka taignarulli olemasolu.

Meie jõulupeo jaoks on vaja vihmavarjusid - väikeseid. Vihmavari võiks koolis kaasas olla juba kolmapäeval ja jäädagi peoni kooli.

Ees on väga töised päevad ja lapsed võivad vahel olla natukene elavamad, kui tavaliselt peale kooli. Järgmisel nädalal on alates kolmapäevast tunnid lühendatud ning reedel tulevad lapsed kooli tund aega hiljem. esimese tunni algus on kell 9.30.

Kõike ilusat meile kõigile!

õp. Merike
Ootame algust.

Ilusates riietes esinejad

Õpime last kussutama

Kuidas vanasti tervitasid daamid - õpime ja harjutame


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar